Scalp Aesthetics is ‘s werelds grootste en meest succesvolle hoofdhuid micropigmentatie bedrijf. Onze kliniek in Vlissingen behandeld klanten in Nederland en België, met behandelingen van de hoogst mogelijk standaard. Welke individuele behoefte dan ook, voor ultieme haarzak nabootsing kan je op Scalp Aesthetics vertrouwen resultaten af te leveren exact aan jouw specifieke eisen.
Scalp Aesthetics is de eerste firma ter wereld die gebruik maakt van speciaal ontwikkelde hoofdhuid micropigmentatie machines van eigen ontwerp. Terwijl andere aanbieders gebruik maken van permanente make-up machines ontworpen om te gebruiken op vrouwen, zijn onze machines gemaakt exclusief voor hoofdhuid micropigmentatie behandelingen en zijn beter geschikt voor dit doel. In combinatie met het assortiment kleurloze inkten geformuleerd voor gebruik op uitsluitend de hoofdhuid, zorgt dit voor onze verrassende resultaten die door velen beschreven word als de beste in de wereld.
Vele inkt en pigment soorten die op het hoofdhuid worden gebruikt vervagen teveel na een sessie, of in de weken na de volledige behandeling. Dit leidt vaak tot een buitensporig aantal behandel sessies voor de cliënt om het gewenste resultaat te bereiken. Erger nog, sommige zijn niet meer dan simpele tattoo inkt en veranderen snel van kleur op de hoofdhuid.
Van Dycklaan 22,
4383 WK, Vlissingen
Online Form
info@scalp-aesthetics.com
Call for immediate service
0031 634 407518